Rohkema info nägemiseks:

NEERUTI MÕISATEATER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 463; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NEERUTI MÕISATEATER MTÜ kohta arvamuslugu!"

NEERUTI MÕISATEATER MTÜ hetkeolukord

Juba 463 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

NEERUTI MÕISATEATER MTÜ - kulissid avanevad, palun aplausi!

Näitleja ja lavastaja  Üllar Saaremäe on löönud käed Neeruti mõisahärra  Ander Ildiga ning koos on asutud juhtima uut MTÜ-d. Peagi saame nautida lavakunsti täiesti uues kohas! NEERUTI MÕISATEATER MTÜ on vast asutatud ühing, mille eesmärgiks saab olema Neeruti mõisas rahvale korraliku teatrielamust pakkuda. Kumbki meestest ei ole ettevõtluses uustulija. Üllar Saaremäe on veel lisaks  KÄPIPUU OÜ ja  KELL KÜMME MTÜ juhatuses. Koos Kristi Saaremäega juhitav KÄPIPUU OÜ tegi möödunud aastal ca 52 000 eurot käivet. Ander Ildi juhitavad ärikehad on seotud valdavalt Neeruti mõisaga ning

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.